*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. Sun Oct 31, 2010 2:30 am | |
| Daphne uživa u Tree Hill-u, kad se pojavila, potpisala je bila samo na 7 epizoda, ali stvari su se dobro odvijale, i nastavila je. To je možda jer je Victoria 'lak' lik, voli-mrzi. 'Victoria govori stvari koje mnogi ljudi misle, ali ne smiju da kažu. Ljudi su me hteli ovako zlobnu. Kad sam čitala scenario, govorila sam: 'Wau, ovo govori svojoj ćerki?!' Ali kad razmislim, ima razloga da se osjeća tako. Njena uloga je veoma zanimljiva. Ona ne dozvoljava da je drugi ljudi emociaonalno dotiču.' izjavila je Daphne. Govoreći o negativcima, čudno je što se Victoria nije srela sa Dan-om. 'Svi smo mislili da će se to u početku desiti, u početku su je ljudi zvali 'zenski Dan'.-rekla je. Pa šta ona misli o Danu? 'Definitivno ga poštujem. On je stvarno zgodan, ali on nije za Victoriu.' Izvor | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. Sun Oct 31, 2010 2:48 am | |
| Ja sam mislila da ce se ona i Dan udruziti.. Mozda cak i da budu zajedno..! i potpuno sam zaboravila da se njih dvoje nikada nisu sreli... ali ima vremena...! | |
|
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. Sun Oct 31, 2010 6:39 am | |
| hahahah bili bi prejaki ona i Dan...k'o stvoreni jedno za drugo xD | |
|
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. Sun Oct 31, 2010 11:48 pm | |
| Da Steta sto se nisu nasli | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. Mon Dec 06, 2010 3:59 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Daphne Zuniga (Victoria) prica o Tree Hill-u. | |
| |
|