P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Amanda Schull(Sarah/Katie) Interview Fri Oct 15, 2010 2:02 am | |
| About.com je intervjuisao Amandu Schull koja igra dva lika u seriji One Tree Hill, Saru i Katie. Ona govori o svom liku i njenom iskustvu u OTH-u.
Kada su je pitali za njene likove, Amanda je ovako odgovorila: "Pocela sam kao slatka Sara, pokojna supruga Clay-a, koji ce vidjati Saru i osecati potrebu za njom. Epizoda je dobro prosla i pisac me je pozvao u njegovu kancelariju i rekao mi da cene ono sto asm donela u ulogu i zele da me vrate, ali oni ocigledno nisu mogli da imaju duha koji seta naokolo cele sezone. Napisali su ulogu za Katie, koja izgleda kao Sara. Ona shvata da mora da ima CLay-a, istrazuje sve u vezi njega i shvata da izgleda kao Sara, tako da ona farba svoju kosu i slefi ga."
Amanda zaista uziva u mogucnosti da glumi dva potpuno razlicita lika. "Oh, obozavam to! Kada cu ponovo imati priliku da uradim nesto slicno tome? To je jedan od mojih omiljenih delova glume. Biti u mogucnosti da zakoracis u ovaj drugi zivot je poprilicno prijatno."
Vratice se u 8. sezoni! Ali nema reci da li kao slatka Sara ili luda Katie. [url=www.about.com ]Izvor[/url] | |
|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Amanda Schull(Sarah/Katie) Interview Fri Oct 22, 2010 10:47 am | |
| DOci ce u 8-mu sezonu????? Pa zar joj nije bilo dosta to sta je upucala clay i quinn. Ili pa na to je mislila kada je rekla da ce se vratiti u 8-mu sezonu? | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Amanda Schull(Sarah/Katie) Interview Mon Dec 06, 2010 3:53 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Amanda Schull(Sarah/Katie) Interview | |
| |
|