| Likovi iz seije u nasem razredu | |
|
+7Brucas♥ Tiinaa ^^ fan of one tree hill Nathan's Love KingHaley P. Sawyer Jovanica93 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Jovanica93 Search for Something More
Posts : 13 Reputation : 0 Join date : 2010-10-03 Age : 31 Location : Beograd
| Subject: Likovi iz seije u nasem razredu Sun Oct 03, 2010 10:44 am | |
| Evo predlog za jos jednu temu, da se malo zabavimo : Ovo sam inace videla na jednom drugom forumu o nekoj seriji.. Na primer, da li u vasem razredu postoje likovi nalik ovima iz serije, da li postoji devojka koja se ponasa kao Peyton, Brooke...ili muskarac koji je nalik ovima iz serije ? Ovde treba da ih opisemo kako oni izgledaju, na koga na podsecaju i da li nas nerviraju : !: evo ja prva da pocnem: U mom odeljenju ima jedna devojka koja je je po osobinama nalik na Brooke , ali je plavusa i niska je, i realno noje uopste neka sad bas lepa jako, ali jako nervira okolinu svojim ponasanjem ( malo je nadmena) ali mi je kuliramo kad krene sa nekim njenim ispadima :mlju9yhy: a glumi pomalo i Bler ( iz serije gossip girl, ako meko zna od vas) I tako, ja napisah i za sve vas : !: Nadam se da ce se adminima svideti tema Sada vi pisete o vasim likovima u razredu Pozic za sve! | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Sun Oct 03, 2010 11:38 am | |
| bas mi se svidja tema... kod mene ima jedna original Brooke..msm sto se tice ponasanja.. obozava modu..ali ne zna da kreira..xD Malo je priglupa.. i puno se pravi vazna..xD takoje postoji jedna koja se ponasa potpuno isto kao Rachel.. isto puci i usne kao ona..i namerava da uskoro stavi silikone u grudi..! i jedna koja pomalo nalik na Peyton..mozda malo i fizicki(ne lice nego telo)..a i ponasa se tako kao ona..msm da slusa cak i takvu vrstu muzike..!
a inace nijedna od njih nije gledala OTH..xD | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Oct 04, 2010 1:38 am | |
| Bas mi je drago da ti se svidja tema : : Ovde mozemo da ih ogovoramo a da ne saznaju,xoxo ;-)) Pa, da nastavimo, kako izgledaju te devojke, da li su lepe, ruzne, zgodne, debele , mrsave, dobre po dusi ili zlobne, itd itd .. ? : I ja imam u razredu neku kao Peyton slicnu osobu, cak i fizicki lici..ali ona mi je cool drugarica :-) Primetila sam da u svakom razredu ima takvih likova, mislim da je ti neizbezno.. Inace ja sam u skoli na informatici, pa moram- logout : Cujemo se veceras kad se vratim iz skole. Pozic nadam se da ce zaziveti tema | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Oct 04, 2010 5:40 am | |
| Imam jedino ja na Brooke xDDD
A ja imam svoju jednu od najbolji prijayteljica,ona je bas plavusa i bas po ponasanju lici na Peyton jedino je sto mrzi da place.... Ja imam tamnosmedju kosu i uvek napravim oblik usta kao Sophia,a ona je plavusa i ista Peyton! :DD
A i ima u mome novome razzu jedna cura koja se totalno ponasa kao Rachel ! Umisljena je i sve to, mozda i gora od Rachel....
Ima jedna sto podseca malo na Haley :DD ali samo fizicki :))
I ima jedan u razzu momak koji podseca na Lucasa malo :/) Ali samo malo.. ima plau kosu i tak...al mrzi kosarku xDD I to je to xDD | |
|
| |
Nathan's Love I Will Dare
Posts : 137 Reputation : 0 Join date : 2010-09-30 Age : 31 Location : With Nathan ♥
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Oct 04, 2010 8:56 am | |
| Mnogo dobra tema. ♥
Imamo samo jednu "Rachel" - spavala je sa pola skole. ^^
Nemamo "Nathana". ): | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Tue Oct 05, 2010 5:54 am | |
| Super, drago mi je da vam se svidja tema! I ja mislim da je baaas zenimljiva : Paaaa, nastavite : !: | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Wed Oct 06, 2010 2:03 am | |
| kod mene sto ima kao Brooke ne lici fizicki na nju.. ima tamno svedju-skoro crnu kosu.. i dosta je mrsavija od Brooke(kost i koza ) prica umisljeno..i kada u skoli ucimo nesto..i kasnije je pitaju.. ona kaze kao: a zasto ja to da ucim kad mi nece trebati u zivotu(pr. matematika, istorija, filozofija..) ova sto je kao Rachel..pa nije bas bila sa pola skole.. ali sa dosta starim muskarcima od nje(preko 35) ima plavu kosu-za razliku od Rachel..i malo je deblja..! inace posto jos nije stavila silikone u grudi-a namerava.. u brus stavlja carape :omfg: ..i to nekoliko pari..! ova drugarica sto lici na Peyton..ona je dobra... msm ima i ona svojih momenata kad odluta ali je u sustini OK..za razliku od ove dve.. Da..sva sreca ne gledaju OTH..pa se nece regovati na forum.. ako se reuju ja brisem ovu temu : !: hehehe | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Wed Oct 06, 2010 2:56 am | |
| Yaoo, bas si me nasmejala sa ovim opisima : : a to vezano za "kost i koza " veruj mi, to ima i kod mene u razredu.. Devojke su opsednute mrsavljenjem da je meni to strasno.. grozno mi je kad je neko mrsav nalik anoreksiji, ali sta da se radi, kad nemaju mozak ;-) Mislim, ne zelim da se neko uvredi ovom mojom izjavom u slucaju da ima takvih A niko od vas nije opisao "likove" kako izgledaju u licu, da li su lepi ili ruzni ? U mom razredu, "Brooke" u licu je slatka realno, ima krupne braon oci, usta srazmerna- normalna, jedino sto se sminka "napadno" za skolu, sto ne prilici da se tako sminka za skolu...al sta ces... Ja sam bolesna, ne idem u skolu do petka, tako da mogu cesce dolazti na forum : : Pisite ljudi : : a da, mozete opisati i njihov stil oblacenja, i to je zanimljivo : !: | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 5:36 am | |
| pa da..i kod mene "Brooke" se sminka preterano.. ali u licu ne lici na nju..posto ova ima kose oci..ko kinezi ali nije ruzna...jednino sto je jako mrsava..i jos hoce da ide na dijetu.. a i visoka je..pa onda mozete zamisliti kako izgelda..! a ova "Rachel" nije bas nesto lepa..lice joj je prepuno bubuljica..i stavlja 5kg pudera..i kada ide u skolu oblaci se kao da izlazi..majce sa dekolteom..na bratele..haljinice..i tako.. :butkice: : : pa pisi ti i u drugim temama..o oth-u i tako tome...ne moras samo ovde.. | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 8:23 am | |
| - P. Sawyer wrote:
ali nije ruzna...jednino sto je jako mrsava..i jos hoce da ide na dijetu.. a i visoka je..pa onda mozete zamisliti kako izgelda..!
Mogu da zamislim, kao anoreksicna manekenka : !: zzm se, necu da ti vredjam koleginicu, drugaricu-sta ti je vec ;-) U pravu si, krecem da pisem i po drugim temama : Pozic : : | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 8:35 am | |
| e bas tako..jos i ide na neki "kurs za manekenke" ako moze tako da se nazove..i ako je uopste tacno..xD pa sedimo zajedno u busu...msm zato sto se ona progura da mi sacuva mesto..:P ali ovako u skoli se i ne druzimo nesato..! | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 8:46 am | |
| Axa, znaci manekenkica :huh:
A ostatak razreda kakav ti je, imas li najbolje drugarice u njemu ? :tttt: | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 8:52 am | |
| imam..ali ona nije ni slicna nekom liku iz OTH-a.. davala sam joj i da gleda..ali joj se ne svidja.. a sto se tice drugova..imam jednog druga sto malo poceca na Nathan-a.. msm trenira kosarku-tj trenirao je..i ima crnu kosu kao on..samo sto muca..xD | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 08, 2010 9:53 am | |
| moja najbolja drugarica malo podseća na Haleyi po izgledu i ponašanju, a meni kažu da sam po ponašanju kao Peyton i da nekad napravim facu kao Brooke. :D |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 22, 2010 11:14 am | |
| Kod mene jedna od mojih najboljih drugarica ima kosu plavu kao na peyton takva kava joj je bila u 3-oj sezoni, ona druga najbolja drugarica ima usta kao brooke, jedan moj skolski ima slicna boja oci kao Nathan i ima crnu kosu ali od kosarku nema pojma... : Znaci ja sam ga bas gledala pethodni cas i svalala sam se na zemlji od to kako ne moze da uhvati loptu. I jedna je kao Rachel. Ne lici na nju ali se ponasa tako. i jako je niska. i je jako umisljena misli da ona zna sve da je naj naj u skoli i tako | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 22, 2010 11:21 am | |
| Ma..ima razniuh ljudi..!xD
e, a jel imate mozda nekog prof ili nastavnika kao Whitey-a...?! | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 22, 2010 12:06 pm | |
| Nemam kod mene. Jao to bi bilo extra da iam takav profesor. A kod tebe? ili profesorica vazno da ima takav karakter kao whitney. | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Oct 29, 2010 9:24 am | |
| jooj..^^ iskreno kod mmene niko ne gleda Tree Hill... Niko nikad cuoo.. xDD i niko nije ni nalik njima iz seije.. ja se trudim da budem sto vise kao Brooke..verovali ili ne uspevaa.. | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Nov 05, 2010 4:06 am | |
| Kod mene su skoro sve kao Rachel..xDD Ne zelite da znate po cemu. Znacii..Uglavnom su jadnice.. Imam i puno Nathana iz prvih epizoda.. | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Nov 05, 2010 5:44 am | |
| Hahaha, zar su takve? Kod mene nema niko da lici... Jedna drugarica samo malo na Brooke, ostali nista.. | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Fri Nov 05, 2010 10:47 am | |
| Veruj mi,80 puta su gore od nje..-.- Videcu jednom da vam snimim,pa da vidite..Znaci horor majke mi.. xD | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Sat Nov 06, 2010 11:52 am | |
| haha.. strasnooo... :DD predpostavljam ko too.. :DD | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Nov 08, 2010 3:27 am | |
| Uuuuf.. Iii inace..Moj trener odbojke je slican Whitey-u Ne po izgledu, nego po ponasalju.. | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Nov 08, 2010 6:44 am | |
| onaj ?? hehe..covek je carr..znaciii.. : nash trener i lici na Whitey-a.. | |
|
| |
| Subject: Re: Likovi iz seije u nasem razredu Mon Nov 08, 2010 8:51 am | |
| Hhah..Jeste..^^ Ooozbiljno? Moras mi ga pokazati.. | |
|