| 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) | |
|
+3fan of one tree hill P. Sawyer *Ana ♥ Brooke* 7 posters |
Author | Message |
---|
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Thu Sep 16, 2010 9:18 am | |
| Producent je obecao da ce Naley imati jaku vezu ove sezone.Mark Schwahn je rekao da ne zeli vise da se stvara pritisak na njihov brak. 'Osjecam kao da smo uradili psiho test, imali smo mnogo ljudi koji su pokusali da ih rastave, ali to je zavrseno. Ljubitalj sam gledanja Nathana i Haley zaista srecne, fokisirani na porodicu, bez upadanja.' Objasnio je da ce se par i dalje suocavati sa problemima, govoreci: 'Haley je krhka u pocetku sezone. Ona ili ce pasti ili ce naci snage u sebi i snagu u Nathan-u da joj pomogne.' Dodao je da ce se Nathan posvetiti ocinstvu: 'Nathanov cilj sada je da bude dobar otac i muz, sto Dan nikad nije bio. On je odrastao na jedan nacin, a on ce podizati sina na potpuno drugi.' | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Fri Sep 17, 2010 2:43 am | |
| |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Sun Sep 19, 2010 10:36 pm | |
| pa msm da je red da njih malo ostave na miru..da uzivaju..od kako su se vencali uvek im neko kvari srecu...:/ | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Sun Sep 19, 2010 11:32 pm | |
| - P. Sawyer wrote:
- pa msm da je red da njih malo ostave na miru..da uzivaju..od kako su se vencali uvek im neko kvari srecu...:/
Slazem se. Bilo je red da ih ostave na miru. Hvala bogu. | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Mon Sep 20, 2010 1:50 am | |
| Sviđa mi se što će im napokon dati šansu da budu potpuno srećni, a ne samo da ih ometaju razne budale :D | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Mon Sep 20, 2010 2:49 am | |
| aaahh Naley <3 Drago mi je da nece vise biti tih zavrzlama.. :D | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Mon Sep 20, 2010 7:33 am | |
| I meni je drago, ali realno cijelu seriju su zajedno, i ako je neko pokusao da ih rastavi, nije uspio... Ponekad su stvarno dosadni...Njihova veza nije zanimljiva i uzbudljiva. Bar meni :) | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Tue Sep 21, 2010 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Nathan's Love I Will Dare
Posts : 137 Reputation : 0 Join date : 2010-09-30 Age : 31 Location : With Nathan ♥
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Fri Oct 01, 2010 9:11 am | |
| Mozda ce cudno zvucati, ali da nema Dana (i svega onog sto je radio), mislim da ne bi volela Nathana toliko. I drago mi je sto - Quote :
- 'Nathanov cilj sada je da bude dobar otac i muz, sto Dan nikad nije bio. On je odrastao na jedan nacin, a on ce podizati sina na potpuno drugi.'
<3 | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) Sun Oct 31, 2010 2:52 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) | |
| |
|
| |
| 'One Tree Hill' obecava jaku romansu. (Naley) | |
|