| Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? | |
|
+9.Usi.Od.Placa.Gluve. ♥Łµ©€r¤♥ LP.TLA Haley fan of one tree hill B. Davis LadyWolf B.D. P. Sawyer *Ana ♥ Brooke* 13 posters |
Author | Message |
---|
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Fri Sep 03, 2010 12:29 pm | |
| Kad je Brooke prihvatila Julianovu prosidbu, bilo je cudno sto Brooke nije odmah uzela telefon da javi Peyton. 'To je bila prva stvar koja je prosla kroz moju glavu kad su se Brooke i Julian vjerili. Brooke-ino vjencanje bi bila savrsena prilika sa se Peyton i Lucas vrate. Zelja mi je da ih vidim sve zajedno na vjencanji. Fan sam toga' - rekao je Mark Schwahn, glavni producent One Tree Hill-a. A i bilo bi cudno da Brooke-ino vjencanje prodje bez Peyton, a i bez Lucasa. Takodje, Mark je izjavio, da ako je ovo zadnja sezona, tu je mnogo ljudi koje bi voljeli da vidimo i da se vrate, Dan i Rachel. http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/09/one-tree-hill-will-chad-michael-murray-and-hilarie-burton-return-for-brookes-wedding.html | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Fri Sep 03, 2010 1:13 pm | |
| avv..postaje sve neizvesnije..xD pa kada toliko razmisljaju o njima..sto ih lepo ne nazovu..i kazu im da dodju.. da odglume makar na 5 min... ne trazimo nista vise..!
i stvarno ne bi bilo fer da se Peyton ne pojavi na vencanju Brooke.. msm ipak je maltene serija zasnovana na njihovom prijateljstvu..i ljubavnom trouglu...! | |
|
| |
LadyWolf B.D. I Will Dare
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 3:17 am | |
| Stvarno bas bi bilo bzv da ne dodju na vencanje, a bilo bi lepo kad bi dosli ali da Brooke nezna i kao iznenadjenje koje je njoj priredio Julian ili bilo ko : | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 4:05 am | |
| Ja bih volela da se svi okupe, pa zaboga, ovo je zadnja sezona, uz njih smo 8 godina (msm fanovi) mogu bar to da nam učine :) | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 5:50 am | |
| Slazem se sa svime sta ste rekli. Bas bi htela da dodje. Bas bi bilo lepo ako Brulian's wedding da bude u zadnja epizoda i na krau da dodje i Leyton i makar na 5 min da ih vidimo ma bila bi presrecna. | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 6:16 am | |
| Da, ne kosta ih nista, a nama sve znaci ♥ A i Peyton bi trebalo da bude kuma Brooke, a Lucas djever xD | |
|
| |
Haley I Will Dare
Posts : 103 Reputation : 0 Join date : 2009-10-11 Age : 34 Location : negde daleko.......
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 2:22 pm | |
| To bi bilo bas lepo, da se vrate. A i savršen je trenutak za to, venčanje Brooke&Juliana! | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 2:35 pm | |
| - B. Davis wrote:
- Ja bih volela da se svi okupe, pa zaboga, ovo je zadnja sezona, uz njih smo 8 godina (msm fanovi) mogu bar to da nam učine :)
| |
|
| |
♥Łµ©€r¤♥ Search for Something More
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 3:40 pm | |
| | |
|
| |
.Usi.Od.Placa.Gluve. Search for Something More
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 04, 2010 11:20 pm | |
| Bilo bi lepo kad bi se svi okupili | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Thu Sep 09, 2010 7:28 am | |
| ja jedva cekam...e to bi bas bilo extra a i 100 % ce doci Lucas i Peyton na vencanje!! | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 11, 2010 8:54 am | |
| Ja bih htela da budem 1005 sigurna kao tebe sladjo ali ja nisam toliko sigurna. Ali bilo bi prelepo da se vrate. ♥ | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sat Sep 11, 2010 10:14 am | |
| | |
|
| |
Haley James The Show Must Go On
Posts : 319 Reputation : 0 Join date : 2010-02-14 Age : 30 Location : Tree Hill ^^
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Sun Sep 12, 2010 8:20 am | |
| Slazem se, bilo bi lepo kad bi se pojavili | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Fri Sep 17, 2010 12:51 am | |
| jao bilo bi diivno da dodju.. serija je i onako nekako prazna bez njih..:/ a i msm zadnja sezona je..stvarno ne bi bilo fer da se ne pojave... ali sumnjam da ce doci..:/
| |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Fri Sep 17, 2010 2:41 am | |
| - P. Sawyer wrote:
- avv..postaje sve neizvesnije..xD
pa kada toliko razmisljaju o njima..sto ih lepo ne nazovu..i kazu im da dodju.. da odglume makar na 5 min... ne trazimo nista vise..!
i stvarno ne bi bilo fer da se Peyton ne pojavi na vencanju Brooke.. msm ipak je maltene serija zasnovana na njihovom prijateljstvu..i ljubavnom trouglu...! upravo to! ai Rachel i Dan su poželjni. :P |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? Wed Oct 13, 2010 2:56 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? | |
| |
|
| |
| Da li se Lucas i Peyton dolaze na Brook-ino i Julianovo vjencanje? | |
|