Author | Message |
---|
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Škola... Thu Jan 13, 2011 7:05 am | |
| I ja sam odlučila da učim redovno Ja moram da odlučim šta ću da studiram jer u 4-oj moram spremati prijemni :S | |
|
| |
♥Brulian♥ Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 792 Reputation : 0 Join date : 2010-12-10 Age : 29 Location : Visoko, Bosna i Hercegovina
| Subject: Re: Škola... Thu Jan 13, 2011 10:40 am | |
| Ja se svake godine odlucim da ucim redovno... Ali nesto uvijek iskrsne Meni skola krece 24. i voljela bi padne toliko snijeg i da bude toliko hladno... I otkazanoo | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Škola... Thu Jan 13, 2011 12:12 pm | |
| Cula sam da ce krajem januara biti najhladnija zima u poslednjih 50 god..i da je moguce da necemo ici u skolu zbog toga.. | |
|
| |
Brooke P.Davis Let Me Get What I Want
Posts : 1168 Reputation : 0 Join date : 2010-11-07 Age : 27 Location : Tree Hill
| |
| |
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Škola... Thu Jan 13, 2011 2:13 pm | |
| Ozbiljno? Ja sam posle ovako sunčanog dana očekivala leto u februaru Ne sviđa mi se to, ja sam zimu htela u decembru i januaru, a nije je bilo Sad hoću proleće! Ali dobro, nije na odmet jedna mećava, zaveje nas lepo sve i nema škole | |
|
| |
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 2:10 am | |
| Jooj, škola. I ja krećem u ponedjeljak i tako mi se neda. Al jedva čekam da završim 3. razred. | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 5:34 am | |
| Hahahhahah nešto mi se čini previše dobro da bi bilo istinito. Ali ja ipak računam na najavljeni štrajk nastavnika. |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 9:11 am | |
| I ja jedva čekam da završim treću godinu jer je najteža. Ali opet, samo četvrta pa fakultet | |
|
| |
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:31 am | |
| Samo da prođe još ova. I onda maturant. =) Četvrta je najlakša, plus najkraće traje. Uh, fakultetu se veselim, a istodobno se i bojim. | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:35 am | |
| Bas i nije cetrta toliko laka.. prvo polugod. je ok..ali zato drugo..pravljenje maturskog i spremanje odbrane, pripreme za maturski srpski + strani jezik ili matematika...pripreme za prijemni na fakultet i jos testovi, pismeni, kontrolni, ispitivanja i sta vec ide..! Ja msm da cu umreti u ovom polugod..! | |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:43 am | |
| Ja se malo plašim odlaska na fakultet jer odlazim u novi grad, odvajam se od prijatelja, srednje škole... Meni je lepo u srednjoj školi. Kao što je Brooke rekla, znam ko su mi prijatelji, ko su mi neprijatelji, sve je crno-belo, a kada odem... Pa, treba se navići. Ali takođe se radujem fakultetu jer ću napokon postati samostalna i napraviću takav pidžama parti da se svi pasti na zadnjicu Iskreno se radujem tome što ću upoznati neke nove ljude. Idem u mnogo veći grad gde ima više frajera... Ima to i dobre strane | |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:45 am | |
| Ma znam, al kod nas su profesori jako obzirni i popustljivi prema maturantima, upravo zbog toga što im se puno toga sprema. Kod nas ako si sve 4 godine prolazio odličnim, ne moraš polagati maturu, samo napisati maturski rad. Tako da je meni cilj proći s 5, da mi bude lakše. Uff, a prijemni. Eh, ja jedva čekam otići u novi grad i upoznati nove ljude. Jedva čekam tu promjenu. | |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:48 am | |
| I kod nas su popustljivi prema maturantima tako da se ne brinem da će četvrta godina biti mnogo teška. Jedino što me jako brine je što ne znam šta da studiram... | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:54 am | |
| Kod nas je bas suprotno prema maturantima.. jako su strogi..i non-stop nam govore "to sto ste maturanti ne znaci da ne mozete ici na popravni i pasti razred" msm ja se ne brinem zbog toga posto sam dobar djak..ali ipak me je malo strah.. E, Sanja..tako je i meni bilo u 3. god i pocetkom ove..secas se..?! ali sad sam odlucila..upisacu ono sto volim..! A sto se tice odlaska u novi grad..ja sam u NS-u rodjena...tamo imam puno rodbine i prijatelja tako da mi nece biti toliko tesko..ali ipak ce mi nedostajati neki odavde..! | |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 11:55 am | |
| Naravno, sećam se Nikako da te pitam, šta si odlučila da upišeš? I želim ti da uspeš da upišeš, mada ne sumnjam u to! Nadam se da ću i ja uspeti da se pronađem u nečemu E, ja ću studirati u Beogradu, ali bićemo blizu. Volela bih da te upoznam, makar to bilo tek za godinu i po dana | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:03 pm | |
| Prava u Novom Sadu..htela sam i ja u BG-u..msm tamo primaju vise studenata..i nizi su kriterijumi za budzet(u NS-u treba 92 boda, a u BG-u 73 boda)..ali nemam sa kim da idem..ovi moji koji ce isto prava idu u NS..!
Jav..i ja bi tebe volela da upoznam..nadam se da ce biti prilike..;D | |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:13 pm | |
| I ja sam htela da studiram u NS-u, zato što više volim NS od BG-a, ali iskreno bih bila izgubljena tamo jer ne znam nikoga ko ide u Novi Sad, a ne bih baš da budem potpuno sama Ja sad razmišljam prava da upišem, ali ne pronalazim se tu. Jednostavno čekam da se pronađem u nečemu i to će biti to Nadam se da će forum i tada postojati pa ćemo se lako naći | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:19 pm | |
| Ja sam o pravu razmisljala jos u prvoj god..ali sma brzo promenila misljenje.. i sada sam ponovo razmisljala o tome i o svemu ostalom..ali sam se ipak odlucila za prava.. volim istoriju..i pravo uopste..tako da mi nece biti tesko da ucim posto mi je zanimljivo..! Uff..i ja se nadam da ce trajati kod ne zavrsi Dalma fax..a ne samo mi.. ali ce bi biti malo bzv da tako "velika" idem na forume.. mada kad je rec o OTH-u bas me briga za ostale..! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:22 pm | |
| Al ste se vi raspisale, i to samo u ovoj temi Škola. xD
Najbolje vam je da svi dođete u Bg. (: :P |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:24 pm | |
| Ja sam htela filološki od osmog razreda osnovne, ali budimo realni, nema od toga mnogo u životu. I da radim kao profesor ono vremena što mi ostane slobodno da držim privatne časove, ne pada mi na pamet... A i iskreno, malo mi se ta želja smanjila Hoću nešto isplativije što ću takođe i voleti. Ma ja ću na forumu ostati zauvek makar i jedina bila Dalmice, Sanja dolazi u BG (omg, zvučim kao Chris Keller ) | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:27 pm | |
| E pa to se ni meni baš ne sviđa kod filološkog, ali realno zavisi koji jezik završiš, jer su neki jako traženi, a neki nisu skoro uopšte...
Onda ja čekam Sanju i molim se u sebi da nije u stvari neki matori perverznjak. xD |
|
| |
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:30 pm | |
| Ma kakvi jezici, odustala sam Ludo blesava, imala si me za prijatelja na fb-u dok sam još imala pravi profil Daću ti ja matorog perverznjaka | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:32 pm | |
| I ja dolazi u BG sledece nedelje.. ali idem kod zubara.. Bila sam pre nekih 2 meseca u BG-u na filoloskom faxu.. isi smo sa skolom.. bas su ljubazni profesori..i lepo im je tamo.. ali mene ne zanima toliko jezik.. | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:36 pm | |
| Pa šta ćete skroz ovde kod zubara? Pa dobro, i to što kažeš, ali ja se strašno tripujem za te stvari. Kad je trebalo da se upoznam sa Pavlom, samo što nisam umrla. |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Škola... Fri Jan 14, 2011 12:40 pm | |
| Ma idem kod specijaliste za proteze..! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Škola... | |
| |
|
| |
| Škola... | |
|