Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: fan of one tree hill Tue Jul 06, 2010 9:26 am
First topic message reminder :
Evo i mene na Hot Seat. Pa sta hocete da znajete o meni?
Author
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: fan of one tree hill Wed Aug 08, 2012 1:30 am
Peyton ili Brooke?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: fan of one tree hill Wed Aug 08, 2012 3:49 am
Haley joj je draža :3 Ja imam 4 ploče Led Zeppelina I hope you're jealous
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: fan of one tree hill Fri Aug 10, 2012 10:46 pm
Koje je tvoje omiljeno godišnje doba?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: fan of one tree hill Sat Aug 11, 2012 12:39 am
Jesi vidjela šta sam ti napisala? [You must be registered and logged in to see this link.] Samo sam pogriješila :'( likes*
Gost Guest
Subject: Re: fan of one tree hill Sat Aug 11, 2012 11:44 am
Nešto što te je baš usrećilo u poslednje vreme?
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
Subject: Re: fan of one tree hill Sat Aug 11, 2012 12:36 pm
Sta ima novo kod tebe?
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 9:15 am
Marija a gde ti zivis? Jao, mora da je tesko stvarno ako je sve na albanskom..jesi ti naucila koju njihovu rec?
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 11:56 am
@Andjela Slatkis - sve volim.... osim one koje imaju urme, suvo grodje ili smokve....to ne volim Sada je zaladilo kod nas....Vec 3 dana zaredom pada kisa To si pomislila jer sam ja jako smart and pretty and famous Jos da poverujem u to sta sam sada napisala Nisam bila nikada u Srbiju i nikoga nisam upoznala sa ovog foruma u zivo
@Dunja Haley <3
@Filipa Ja obe volim jako ali mozda Brooke malo vise sada jer je ostala do kraja serije
@Hadzera Haley mi je najdraza Ovako se osecam sada..... [You must be registered and logged in to see this image.]
@Sanja Ljeto i prolece <3
@Hadzera Ajme ludo jedna. Da to ne bi plasilo nove clanove ostavila bih ali ja se brinem za ovaj forum i zato sam obrisala to A bas i ne verujem da si to ucinila slucajno
@Dalma Moji prijatelji. Oni me najvise usrecuju ali i rastuzuju nazalost
@Vanja Osisala sam se i sada imam frizuru kao Peyton iz 3 sezone samo sta sam zadrzala moju boju kose, nisam se ofarbala
@Bojana U Makedoniju -------> [You must be registered and logged in to see this image.] Bilo je tesko....pricali smo sa pomos rukama Jesam naucila sam neke...kako da kazem pravo, desno, peralna, te sakam, blagodaram i to
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 12:16 pm
Da li možda želiš da pročitaš neku knjigu na srpskom? Mislim kad ovde pričamo bez prestanka.
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 12:53 pm
Jesam i to vec sam procitala jedan set na srpskom i to iz vreme jugoslavije....to su bile prve slobodne knjige sta sam procitala.....set je bio sa 5 knigama iz Sidney Sheldon i onda pocela drugi set iz Fishera ali ostavila jer su mi svi bile slicni i reko malo da promeneim pa cu se navratit na njima kad tada
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 11:23 pm
Što to čujem, imaš friz k'o Peyton iz 3. sezone? Meni je to najdraži njen friz
Zadnji poklon što si kupila nekome?
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 12, 2012 11:31 pm
Ni ja ne volim urme i smokve,bljaak I kod nas je dosta hladnije,ali nije padala kiša,još uvek. Haha,pomislila sam jer piše da imaš 17 godina,ali to ne znači da nisi jako smart and pretty and famous ;D Koga bi s foruma najviše volela da upoznaš? Voliš li da pevaaš? :3
fan of one tree hill wrote:
P.S. Svidza li ti se ova pesna i jesi li pogledala film?
AAAA Sviđa li se tebi ta pesmaa?
Da li često menjaš frizuru?
Gost Guest
Subject: Re: fan of one tree hill Mon Aug 13, 2012 2:01 am
Fil koji si poslednji gledala, utisci?
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: fan of one tree hill Mon Aug 13, 2012 8:06 am
Jao super! Slusas li Toseta? Kako bi ti opisala mesto u kojem zivis?
Subject: Re: fan of one tree hill Mon Aug 13, 2012 9:12 am
fan of one tree hill wrote:
Jesam i to vec sam procitala jedan set na srpskom i to iz vreme jugoslavije....to su bile prve slobodne knjige sta sam procitala.....set je bio sa 5 knigama iz Sidney Sheldon i onda pocela drugi set iz Fishera ali ostavila jer su mi svi bile slicni i reko malo da promeneim pa cu se navratit na njima kad tada
Svaka čast! Koje jezike učiš u školi?
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: fan of one tree hill Mon Aug 13, 2012 11:08 am
Heeej Jel me se sjećaš?
Samo da ti javim, da sam opsjednuta Pedobearom sada >.< [You must be registered and logged in to see this link.] Fuck Yeah
Subject: Re: fan of one tree hill Tue Aug 14, 2012 12:32 pm
@Filipa Ahm...dobro si cula...ono ja kako da se osisam i bas sam gledala u Peytoninu sliku iz 3 sezone i reko tako cu se osisat i ispeglale mi kosu i sve....jos da je ofarbam ali to bi bilo previse sokantno za mog oca E drago mi je...i meni je njen friz predobar <3 Nausnice sam kupila iz Albanije za moje najdobre prijateljice
@Andjela Pa doci ce onda kisa i kod vas uskoro hahah...pa nisam ni preety ni previse smart (mislim ipak mi je Hadzera mama mada matematiku mi dosta dobro ide u to sam na tati ) Najvise bih htjela da upoznam moju mamu - Hadzeru i Sofiju jer sam se snjima prvo upoznala i sprijatelila, ali htela bih i sve vas sa kojima se dopisujem tu <3 Volim da pevam ali imam jako treme kad nastapujem tako da sam vise za pevanje ispod tusa i ono ispred prijatelje OMG! Ja obozavam tu pesmu......Predobra mi je..... Ne mjenjam cesto ali kad smenim onda je smenim stvarno....ne farbam se i to ali se igram sa duzinom...bila mi je jako kratka ko mala, pa onda sam pustila kosu i sam imala lokne ali jer su me jako kubili opet se sisala kratko i sada mi nije puno kovrzdava i onda sam je opet pustila i bila mi je do pla ledja i onda se opet osisala ovu godinu i sada nakon odmora jer mi je bila malo ostecena od sunca sam se opet ali samo malo osisala ono vrvove i tako
@Dalma Posljednji film koji sam gledala zvao se That's My Boy sa moje prijateljice i utisak u pocetku...sokantno...prvih 10 min sam bila ovako ali onda se privikla i bilo je jako smjesno i malo bolesno ali sve u svemu je bio super film i bar sam se nagledala na Adam Samberg-a <3
@Bojana Nisam bila preveliki Tosev fan ali sam ipak mislila i dan danas mislim da je bio najtalentiraniji pevac iz Makedonije i dan danas poslusam neku njegovu pesnu ali to je to.... Mesto gde ja zivim....ima dosta psi i ponekad kad se vracam iz grada me je malo strah, ima dosta komarce jer su u mom gradu orizove nasadi i ima jako komarca dosta dobar nocan zivot, ima i po nekih losim stranama ali koji grad ih nema
@Sanja Hvala Makedonsko, engleskog, germanskog i od ove godine i latinskog
@Milica Naravno da te se secam Ja sam mislila da si nas zaboravila i da smo ti zdosadili.... Ajme ludo moja I ti si se zarazila... ali pre cool je, zar ne ..... meni u skoli me zovu ponekad pedobear dobila sam i njegov nadimak...ja sam jedini freak u moje drustvo.... A kod tebe jer ima jos neko ko je zarazen sa Pedobear il isi samo ti? P.S. Like za sliku
Gost Guest
Subject: Re: fan of one tree hill Tue Aug 14, 2012 12:50 pm
Jedno prijateljstvo koje je prekinuto i drago ti je zbog toga i jedno koje je prekinuto i žališ zbog toga?
Subject: Re: fan of one tree hill Tue Aug 14, 2012 1:21 pm
Pa ovako....ja i Radmila(jako dobra prijateljica iz 1 godine...mi se i sada druzimo ali nija kao sta je bilo....jako se promjenila, jako je licemjerna i nije to kao sta je bilo prosle godine...jako sam se odlecila sa njom, a mislim da cu prekinii sve kontakte jer mi se ne dopada kakva osoba postaje i ne zelim je oko mene) Ja i Josipa(nije prekinuto ali upoznali so se pre 2 meseci...ona dosla iz Hrvatske tu za ljetan raspust i mi smo se upoznali i postali njadobre prijateljice i prije 2 nedelje ona otisla u drugi grad da zivi i mi se cujemo svaki dan ali nije to to...nisam je vidjela i jako mi fali i nadam se da cemo se vidjeti pri polaska u skoli). Ovo zadnje nie bas prekinuto prijateljstvo ali ipak postoje neke prepreke i malo nam oteznuju situaciju nasi stari i ja cu dat ve od sebe da ovo prijateljsvo ne prekine jer mi jako znaci i je jako volim...stvarno mi je prirasla srcu
Subject: Re: fan of one tree hill Tue Aug 14, 2012 2:37 pm
Da možeš da razgovaraš sat vremena sa bilo kojim piscem, ko bi to bio i zašto?
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: fan of one tree hill Tue Aug 14, 2012 3:43 pm
Hahaha, ma kakvi dosadili. Imala posla Kao. "Kao".
Hahaha, ma daa, skroz. Najjača mi je ona provala: "If her age is on the clock, she is too old for a cock" Hahhaha
Neee, u mom društvu niko ni nije znao za njega dok ja nisam počela da pričam o njemu, haha. Pedo is the GOD! I svi iz društva mi kažu da sam bolesna u mozak
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Re: fan of one tree hill Wed Aug 15, 2012 12:28 am
Nemoj da mi baksuziraš : P Taman je sad lepo,baš kako treba Hahah Koji ti je omiljeni predmet u školi? Kakva si kad se upoznaješ s ljudima,mislim da l' si stidljiva,ili opuštena? Šta misliš koga s foruma najbolje poznaješ? Jesi li možda išla u muzičku školu? Da,da,divna jeeeee i ja mnogo volim tu pesmu<333 Aaaaaaaa,imaš kovrdžavu kosuuu Voliš li svoju kosu takvu,ili bi volela da je ravna? Hoćeš se slikati da vidimo novu frizuru? ;D
Subject: Re: fan of one tree hill Thu Aug 16, 2012 7:16 am
Kad si se zadnji put naljutila i na koga?
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 26, 2012 3:24 am
@Sanja J. K. Rowling definitivno.....ona je najvise postigla kao pisac i njene knige mada su fantasticni imaju onu realisticnu notu i mozes se povezat sanjom.
@Milica hahaha Ja stalno se zezam kao In the scale of 10....how old are you Ja sam zarazila jos jednu moju prijateljicu....zezamo se ali nije ona do to nivo kao i ja....mada bice...radim na to.... if you know what I mean
@Andzela Hahah....Je li dosla kisa i kod vas? Najbolji predmet u skoli.....nz...nista...mozda engleski jer uvek je cool atmosfera Pa nz...kako kad...ponekad sam stidljiva (ako upoznajem neko ko je stariji od mene i ako je lepo musko ) a sam opustenija ako upoznajem neko na moje godiste Pa mislim da najbolje poznajem Hadzeru ona u karakteru mi je najslicnija pa mozda zato Nisam isla u muzicku skolu....Samouka sam Ahm... ma ne volim kakva je....nekad za promenu ispeglam je ali kovrdzava mi lepse stoji i vise mi se svidja...najvise jer ujutro kad se probuim i moram ici u skolu ne moram je cesljat evo sliku sa moju novu fizuru....nemojte iti zlocesti molim vas [You must be registered and logged in to see this image.]
@Filipa Sada na brata
Subject: Re: fan of one tree hill Sun Aug 26, 2012 5:23 am