| Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D | |
|
+3*Ana ♥ Brooke* fan of one tree hill KingHaley 7 posters |
Author | Message |
---|
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Jun 22, 2010 6:31 am | |
| | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Jun 22, 2010 7:46 am | |
| Ovo je stvarno najlepsi video sa Sophia i Chad. Mislim na svim slikama su nasmejani i srecni. :<3: A sa ovom manekenkom (malo sutra manekenkom ali ajde) mozda su zajedno i ova je nasmejana ali ja nisam videlo Chad da je srecan, nasmijan. Ali jako su bili slatki pogotovo na slici gde je Brooke obucena kao ragbi igrac i na jos neke slike. Bas su micaa. :<3: | |
|
| |
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Sun Aug 01, 2010 4:04 am | |
| Aha ...mice moje : Kill Kenzie | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Aug 17, 2010 12:16 am | |
| | |
|
| |
brucas_oth Let Me Get What I Want
Posts : 1077 Reputation : 0 Join date : 2010-06-10 Age : 33
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Aug 17, 2010 12:44 am | |
| i ja se slazem sa vama. preocito je u koga je Chad bio vise zaljubljen. na svakoj slici sa Sophiom on je nasmijan, ima osmijeh od uha do uha, a o pogledu koji joj upucuje da i ne govorim-slika pokazuje sve. dok sa ovom Kenzie rijetko kad se nasmije i NIKAD joj ne uputi onaj pogled vecinom gleda nekamo drugo(mozda pogledam trazi Sophiu, haha) sve u svemu, Chad i Sophia su preeedobar par, super izgledaju zajedno i stalno su nasmijani dok ova Kenzie uopce nije za Chada-bezveze su mi par | |
|
| |
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Aug 17, 2010 1:00 am | |
| Tooooo Anaa,Takvu te voli xDDD aha on i Kenzie su mi odvratan par,msm on je lijep ali ona je cista gadost!! :offtopic: | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Tue Aug 17, 2010 1:24 am | |
| Haha, pa ja samo realno xD Sama pjesma kaze: She's no her :P Njih dvije se ne mogu porediti.. Kao sto je jedan komentar: When Chad looks at Sophia, he's in love, he has sparkles in his eyes. When he looks at Kenzie.... he just looks at Kenzie. Debilka -.- | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 7:12 am | |
| Kako ja ne mogu da smislim ovu Kenzie. Debilka teška. *rolling my eyes* Ja sam tim Chophia zauvek! Kako je Chad mogao da bude toliko slep da prevari Sophia-u. Bili su tako savršeni zajedno :<3: | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 7:34 am | |
| Sto se tice serije... tu sam 1000% Leyton fan.. ali sto se tice njihovog privatnog zivota.. tu sam Chophia (posto Hil i Chad-u nije bilo sudjeno da budu zajedno ) Kenzie mi se uopste ne svidja..a izgleda ni njemu.. : !: na svakoj njihovoj zajednickoj slici on gleda na drugu stranu.. a na slici sa Soph ne odvaja oci od nje...! cak mu je i frizura ruzna na slikama sa Kenzie..! : : | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 7:36 am | |
| Ma kakva Kenzi. Ja bih je zatvorila u neki podrum i ne bih je nikada pustila napolje :D Nisu mi neki par. Ona mi je sva izveštačena. Sa Sophiom je bio tako prirodan :) | |
|
| |
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 8:24 am | |
| - B. Davis wrote:
- Ma kakva Kenzi. Ja bih je zatvorila u neki podrum i ne bih je nikada pustila napolje
hahahahahahhaha super ideja ) : | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 8:32 am | |
| Ja je ne bi ni zatvarala, odma' bi je ubila : : Oni su bili savrsenstvo, Chad je lud sto je pevario Sophiu, jos ludji sto se sa ovom spetljao :trp: | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D Thu Aug 19, 2010 11:41 am | |
| Kenzie je barbika s greskom...=/ Joj,nedostaje mi Chopia (da,ja sam Leyton fan ali CS su jednostavno savrseni).Bili su divni,Chad je stvarno sero*a shto je prevario.=/ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D | |
| |
|
| |
| Chad and Sophia - Najbolji i najlepsi video :D | |
|